APK KEURING IN Capelle aan den IJssel

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage van den Bergh bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Capelle aan den IJssel. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Capelle aan den IJssel om de auto te keuren.  

Maak nu een afspraak!

APK bij Vakgarage van den Bergh

Bij Vakgarage van den Bergh is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage van den Bergh uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage van den Bergh geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten.

Er zijn weinig garages in Capelle aan den IJssel die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Capelle aan den IJssel en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK BIJ Vakgarage van den Bergh IN Capelle aan den IJssel

Bent u woonachtig in Capelle aan den IJssel en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage van den Bergh bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Bermweg 286 in Capelle aan den IJssel. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Capelle aan den IJssel maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 010-4584955 of mail naar info@vakgaragevandenbergh.nl

APK keuring in Capelle aan den IJssel, in de provincie Zuid-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage van den Bergh
Bermweg 286
2906 LH Capelle aan den IJssel

tel.: 010-4584955
mail: info@vakgaragevandenbergh.nl